zwangerschap fotoshoot

Zwangerschap fotoshoot bij je thuis!

Wat is er nu mooier dan een blijvende herinnering aan het moment dat je kindje in je buik groeide. Dit kan je vast laten leggen bij jou thuis door een van onze professionele fotografen.

We maken mooie foto’s van de buik met of zonder je partner. Mochten er broertjes of zusjes zijn dan mogen die zeker ook mee op de foto.

 Tijdens deze lifestyle fotoshoot wordt er op een ongedwongen manier foto’s gemaakt van jouw zwangerschap. Zodat je later een mooie blijvende herinnering hebt aan dit mooie moment.

Gewoon lekker thuis!

Jullie hoeven nergens naartoe, want onze fotografen komen naar jou! Ongedwongen en ontspannen in jouw eigen omgeving. Tijdens een zwangerschapsfotoshoot bij jouw thuis zorgen onze professionele fotografen voor de juiste sfeer. Wij luisteren naar jouw wensen en zorgen ervoor dat jullie fantastisch op de foto staan. Een mooie herinnering voor nu en later.

 Benieuwd hoe de foto’s er uit zouden kunnen komen te zien? Bekijk onze inspiratie pagina.

Vaste lage prijs

Baby fotoshoot inclusief een digitale foto, altijd 69 euro! Meer foto's? Deze zijn geheel vrijblijvend bij te bestellen.

Professioneel

Onze ervaren baby fotografen met een passie voor fotografie leggen jouw geluk vast op een professionele en liefdevolle manier.

Spontaan

Lifestyle fotografie staat bij ons voorop. Geen geposeerde foto's, maar het echte geluk zichtbaar maken!

Fotografie op maat

Alleen de baby op de foto? Of met ouders en/of broertjes & zusjes? Alles is mogelijk.

Babyshoots. Zo klein, zo puur.

Zo klein, zo persoonlijk, zo puur. De fotografen van Baby Shoots komen graag aan huis om jouw kleintje vast te leggen met bijzondere en unieke foto’s. 

Foto’s van alleen de baby of samen met de ouders of broertjes & zusjes, alles is mogelijk. Jouw gezin, jouw geluk en jouw prachtige foto’s. 

Onze professionele fotografen zijn gespecialiseerd in baby fotografie en weten dan ook precies hoe ze jullie wensen op de juiste manier in beeld kunnen brengen.

De fotograaf komt aan huis om jullie kleintje vast te leggen. Baby, newborn, lifestyle fotoshoot.

Een babyshoot aan huis is een unieke ervaring met een speciale herinnering.

Toegankelijk ✿ Liefdevol ✿ Professioneel ✿ Puur

Onze zwangerschapshoot fotografen

Onze zwangerschap fotograaf zal een professionele en ongedwongen fotoshoot voor jullie neerzetten. Wij leggen jouw geluk vast en maken er een onvergetelijke herinnering van. Of je nu net zwanger bent,  23 weken of bijna uitgerekend bent,  elke mijlpaal is het vereeuwigen waard.

De fotograaf komt bij jullie thuis voor een zwangerschap fotoshoot. Zo fotograferen wij in de woonkamer of in de baby kamer.

De fotografen van Babyshoots zorgen voor de juiste sfeer waardoor jullie zo ontspannen mogelijk op de foto staan. Willen eventuele broertjes en/of zusjes ook op de foto? Leuk!

Naast een gezellige dag geeft de fotograaf je een onvergetelijke herinnering met prachtige foto’s voor nu en voor later. Laat een mooi fotoboek maken of druk de mooiste foto’s af op canvas.

Onze baby fotografen zijn gespecialiseerd in het fotograferen van baby’s, kinderen en gezinnen. Een viervoeter in huis? Geen probleem. Ook jouw hond of kat hoort bij het gezin en mag op de foto er bij.

 

Liever een fotoshoot in de fotostudio? Wij werken samen met de fotografen van Shoots & More.