Baby fotoshoot cadeau

Baby fotoshoot cadeau

Het leukste (kraam)cadeau om te geven.. én om te krijgen!

Een uniek (kraam)cadeau met een prachtige herinnering voor nu en later! Of je baby nu 2 weken, 3 maanden of al bijna 1 jaar is. Elke mijlpaal is het vastleggen waard! Met een cadeaubon van Babyshoots kun je gemakkelijk bepalen wanneer je de baby fotoshoot laat plaatsvinden. Geniet samen met jouw kleintje van een ontspannen fotoshoot aan huis. Jullie hoeven nergens naartoe, want de fotograaf komt naar jou!

Wil jij iemand verrassen met een uniek en bijzonder cadeau? Bestel hier jouw cadeaubon.

De cadeaubonnen zijn geheel naar eigen smaak samen te stellen. Wil je alleen de fotoshoot cadeau doen of wil je ook gelijk een foto op canvas cadeau geven? Jij bepaalt de hoogte van het bedrag van de cadeaubon.

De cadeaubonnen zijn gemakkelijk in te wisselen tijdens de fotoshoot.

Jaren later kun je nog samen terugkijken naar de prachtige en spontane foto’s en herinneringen ophalen. Dit zijn blijvende herinneringen, voor altijd.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Puur ✿ Uniek ✿ Professioneel ✿ Liefdevol

 

Feel good fotoshoot van 45 minuten

Inclusief een gratis digitale foto

De prijs is per fotoshoot, ongeacht het aantal personen

Ook in het weekend!

Genieten tijdens een baby fotoshoot aan huis

Een unieke fotoshoot cadeau

Onze baby fotograaf zal een professionele en ongedwongen fotoshoot neerzetten. Wij leggen het geluk vast en maken er een onvergetelijke herinnering van. Of het kleintje nu 2 weken, 3 maanden of bijna 1 jaar is, elke mijlpaal is het vereeuwigen waard.

De fotograaf komt aan huis voor een baby / lifestyle fotoshoot. De fotoshoot duurt ongeveer 45 tot 60 minuten. Na de fotoshoot worden de foto’s door de fotograaf uitgezocht en kunnen de foto’s binnen 1 week al te bewonderen zijn via een persoonlijke link.

De fotografen van Babyshoots zorgen voor de juiste sfeer waardoor de baby zo ontspannen mogelijk op de foto staat. Moet er even gevoed worden of geknuffeld met mama en/of papa? Geen probleem! Willen eventuele broertjes en/of zusjes ook op de foto? Leuk!

Naast een gezellige dag geeft de fotograaf een onvergetelijke herinnering met prachtige foto’s om op te hangen.

Onze baby fotografen zijn gespecialiseerd in het fotograferen van baby’s, kinderen en gezinnen. Een viervoeter in huis? Geen probleem. Ook de hond of kat hoort bij het gezin en mag op de foto er bij.

Baby fotoshoot aan huis

Zo klein, zo persoonlijk, zo puur. De fotografen van Baby Shoots komen graag aan huis om jouw kleintje vast te leggen met bijzondere en unieke foto’s. Of je baby nu 2 weken, 3 maanden of al bijna 1 jaar is. Elke mijlpaal is het vastleggen waard!

Foto’s van alleen de baby of samen met de ouders of broertjes & zusjes, alles is mogelijk. Jouw gezin, jouw geluk en jouw prachtige foto’s.

Onze professionele fotografen zijn gespecialiseerd in baby fotografie en weten dan ook precies hoe ze jullie wensen op de juiste manier in beeld kunnen brengen.

Toegankelijk ✿ Liefdevol ✿ Professioneel ✿ Puur