Newborn fotoshoot

Newborn fotoshoot bij je thuis!

Van harte gefeliciteerd, je baby is geboren!

Zo puur en zo klein zijn ze maar heel kort. Wil je deze tijd van jouw baby voor altijd laten vastleggen in prachtige foto’s? Onze baby fotografen komen aan huis om jouw newborn te fotograferen.

Of je kleintje nu 2 dagen, 3 weken of al bijna 1 maand is. Elke mijlpaal is het vastleggen waard! Onze enthousiaste baby fotografen komen bij jou thuis om jouw newborn baby te fotograferen. Tijdens deze lifestyle fotoshoot wordt er op een ongedwongen manier foto’s gemaakt van jouw baby.

Gewoon lekker thuis!

Jij en je baby hoeven nergens naartoe, want onze fotografen komen naar jou! Ongedwongen en ontspannen in jouw eigen omgeving. Tijdens een baby fotoshoot bij jouw thuis zorgen onze professionele fotografen voor de juiste sfeer. Wij luisteren naar jouw wensen en zorgen ervoor dat jullie baby fantastisch op de foto staat. Een mooie herinnering voor nu en later.

De baby kan samen met de ouders op de foto, maar ook alleen of samen met broertjes en/of zusjes. Benieuwd hoe de foto’s er uit zouden kunnen komen te zien? Bekijk onze inspiratie pagina.

Vaste lage prijs

Baby fotoshoot inclusief een digitale foto, altijd 69 euro! Meer foto's? Deze zijn geheel vrijblijvend bij te bestellen.

Professioneel

Onze ervaren baby fotografen met een passie voor fotografie leggen jouw geluk vast op een professionele en liefdevolle manier.

Spontaan

Lifestyle fotografie staat bij ons voorop. Geen geposeerde foto's, maar het echte geluk zichtbaar maken!

Fotografie op maat

Alleen de baby op de foto? Of met ouders en/of broertjes & zusjes? Alles is mogelijk.

Babyshoots. Zo klein, zo puur.

Zo klein, zo persoonlijk, zo puur. De fotografen van Baby Shoots komen graag aan huis om jouw kleintje vast te leggen met bijzondere en unieke foto’s. 

Foto’s van alleen de baby of samen met de ouders of broertjes & zusjes, alles is mogelijk. Jouw gezin, jouw geluk en jouw prachtige foto’s. 

Onze professionele fotografen zijn gespecialiseerd in baby fotografie en weten dan ook precies hoe ze jullie wensen op de juiste manier in beeld kunnen brengen.

De fotograaf komt aan huis om jullie kleintje vast te leggen. Baby, newborn, lifestyle fotoshoot.

Een babyshoot aan huis is een unieke ervaring met een speciale herinnering.

Toegankelijk ✿ Liefdevol ✿ Professioneel ✿ Puur

Onze newborn fotografen

Onze newborn fotograaf zal een professionele en ongedwongen fotoshoot voor jullie neerzetten. Wij leggen jouw geluk vast en maken er een onvergetelijke herinnering van. Of je kleintje nu 2 dagen, 3 weken of bijna 1 maand is, elke mijlpaal is het vereeuwigen waard.

De fotograaf komt bij jullie thuis voor een newborn / lifestyle fotoshoot. Zo fotograferen wij in de woonkamer of in de baby kamer.

De fotografen van Babyshoots zorgen voor de juiste sfeer waardoor jouw kleintje zo ontspannen mogelijk op de foto staat. Moet er even gevoed worden of geknuffeld met mama en/of papa? Geen probleem! Willen eventuele broertjes en/of zusjes ook op de foto? Leuk!

Naast een gezellige dag geeft de fotograaf je een onvergetelijke herinnering met prachtige foto’s voor nu en voor later. Laat een mooi fotoboek maken of druk de mooiste foto’s af op canvas.

Onze newborn fotografen zijn gespecialiseerd in het fotograferen van baby’s, kinderen en gezinnen. Een viervoeter in huis? Geen probleem. Ook jouw hond of kat hoort bij het gezin en mag op de foto er bij.

 

Liever een fotoshoot in de fotostudio? Wij werken samen met de fotografen van Shoots & More.