Jullie prachtige kindje word zo snel groot

Uniek kerstcadeau

Geef een babyshoot als kerstcadeau!

Op zoek naar een origineel kerstcadeau? Babyshoots biedt cadeaubonnen aan voor een fantastische babyshoot aan huis. Dit kerstcadeau is uniek en met een prachtige herinnering voor nu en later.

Of de baby nu 2 weken, 3 maanden of al bijna 1 jaar is. Elke mijlpaal is het vastleggen waard! Onze enthousiaste baby fotografen komen aan huis om de baby te fotograferen. Tijdens deze lifestyle baby fotoshoot wordt er op een ongedwongen manier foto’s gemaakt om een speciale herinnering vast te leggen.

De cadeaubonnen zijn geheel naar eigen smaak samen te stellen. Wil je alleen de fotoshoot cadeau doen of wil je ook gelijk een foto op canvas cadeau geven? Vraag naar de mogelijkheden via de chat of stuur een mailtje naar hallo@babyshoots.nl

 

Benieuwd naar ons portfolio? Bekijk onze inspiratie pagina.

Babyshoots. Zo klein, zo puur.

Zo klein, zo persoonlijk, zo puur. De fotografen van Baby Shoots komen graag aan huis om jouw kleintje vast te leggen met bijzondere en unieke foto’s. 

Foto’s van alleen de baby of samen met de ouders of broertjes & zusjes, alles is mogelijk. Jouw gezin, jouw geluk en jouw prachtige foto’s. 

Onze professionele fotografen zijn gespecialiseerd in baby fotografie en weten dan ook precies hoe ze jullie wensen op de juiste manier in beeld kunnen brengen.

De fotograaf komt aan huis om jullie kleintje vast te leggen. Baby, newborn, lifestyle fotoshoot.

Een babyshoot aan huis is een unieke ervaring met een speciale herinnering.

Toegankelijk ✿ Liefdevol ✿ Professioneel ✿ Puur

Vaste lage prijs

Baby fotoshoot inclusief een digitale foto, altijd 49 euro! Meer foto's? Deze zijn geheel vrijblijvend bij te bestellen.

Professioneel

Onze ervaren baby fotografen met een passie voor fotografie leggen jouw geluk vast op een professionele en liefdevolle manier.

Spontaan

Lifestyle fotografie staat bij ons voorop. Geen geposeerde foto's, maar het echte geluk zichtbaar maken!

Fotografie op maat

Alleen de baby op de foto? Of met ouders en/of broertjes & zusjes? Alles is mogelijk.

Geef een babyfotoshoot als kerstcadeau!

Een origineel en uniek kerstcadeau: een baby fotoshoot.

Benieuwd hoe een fotoshoot in zijn werk gaat?

Onze baby fotograaf zal een professionele en ongedwongen fotoshoot neerzetten. Wij leggen het geluk vast en maken er een onvergetelijke herinnering van. Of het kleintje nu 2 weken, 3 maanden of bijna 1 jaar is, elke mijlpaal is het vereeuwigen waard.

De fotograaf komt aan huis voor een baby / lifestyle fotoshoot. De fotoshoot duurt ongeveer 45 tot 60 minuten. Na de fotoshoot worden de foto’s door de fotograaf uitgezocht en kunnen de foto’s binnen 1 week al te bewonderen zijn via een persoonlijke link.

De fotografen van Babyshoots zorgen voor de juiste sfeer waardoor de baby zo ontspannen mogelijk op de foto staat. Moet er even gevoed worden of geknuffeld met mama en/of papa? Geen probleem! Willen eventuele broertjes en/of zusjes ook op de foto? Leuk!

Naast een gezellige dag geeft de fotograaf een onvergetelijke herinnering met prachtige foto’s om op te hangen.

Onze baby fotografen zijn gespecialiseerd in het fotograferen van baby’s, kinderen en gezinnen. Een viervoeter in huis? Geen probleem. Ook de hond of kat hoort bij het gezin en mag op de foto er bij.