Jullie prachtige kindje word zo snel groot

Baby fotoshoot Eindhoven

Baby fotoshoot bij je thuis!

Op zoek naar een baby fotoshoot in Eindhoven?

Of je kleintje nu 2 weken, 3 maanden of al bijna 1 jaar is. Elke mijlpaal is het vastleggen waard! Onze enthousiaste baby fotografen komen bij je thuis om jouw baby te fotograferen. Tijdens deze baby lifestyle fotoshoot wordt er op een ongedwongen manier foto’s gemaakt van jouw baby.

De baby fotoshoot in Eindhoven vindt plaats in jouw eigen huis. Denk bijvoorbeeld aan mooie foto’s van jouw baby in de wieg, of in de armen van zijn of haar ouders. Zo kunnen er ook mooie foto’s bij het raam gemaakt worden of op bed.

De baby fotograaf helpt jullie met de poses en kijkt naar het beste licht in de ruimte.

Wil je graag weten hoe de foto’s er uit zouden kunnen komen te zien? Bekijk onze inspiratie pagina.

Vaste lage prijs

Baby fotoshoot inclusief een digitale foto, altijd 49 euro! Meer foto's? Deze zijn geheel vrijblijvend bij te bestellen.

Professioneel

Onze ervaren baby fotografen met een passie voor fotografie leggen jouw geluk vast op een professionele en liefdevolle manier.

Spontaan

Lifestyle fotografie staat bij ons voorop. Geen geposeerde foto's, maar het echte geluk zichtbaar maken!

Fotografie op maat

Alleen de baby op de foto? Of met ouders en/of broertjes & zusjes? Alles is mogelijk.

Babyshoots. Zo klein, zo puur.

Zo klein, zo persoonlijk, zo puur. De fotografen van Baby Shoots komen graag aan huis om jouw kleintje vast te leggen met bijzondere en unieke foto’s. 

Foto’s van alleen de baby of samen met de ouders of broertjes & zusjes, alles is mogelijk. Jouw gezin, jouw geluk en jouw prachtige foto’s. 

Onze professionele fotografen zijn gespecialiseerd in baby fotografie en weten dan ook precies hoe ze jullie wensen op de juiste manier in beeld kunnen brengen.

De fotograaf komt aan huis om jullie kleintje vast te leggen. Baby, newborn, lifestyle fotoshoot.

Een babyshoot aan huis is een unieke ervaring met een speciale herinnering.

Toegankelijk ✿ Liefdevol ✿ Professioneel ✿ Puur

Onze babyshoot fotografen

Onze baby fotograaf in Eindhoven zal een professionele en ongedwongen fotoshoot voor jullie neerzetten. Wij leggen jouw geluk vast en maken er een onvergetelijke herinnering van. Of je kleintje nu 2 weken, 3 maanden of bijna 1 jaar is, elke mijlpaal is het vereeuwigen waard.

De fotograaf komt bij jullie aan huis in Eindhoven voor een baby / lifestyle fotoshoot. Wij komen ook aan huis rondom Eidnhoven. Denk aan Son, Nuenen, Helmond, Best en Valkenswaard.

De fotografen van Babyshoots zorgen voor de juiste sfeer waardoor jouw kleintje zo ontspannen mogelijk op de foto staat. Moet er even gevoed worden of geknuffeld met mama en/of papa? Geen probleem! Willen eventuele broertjes en/of zusjes ook op de foto? Leuk!

Naast een gezellige dag geeft de fotograaf je een onvergetelijke herinnering met prachtige foto’s om op te hangen.

Onze baby fotografen zijn gespecialiseerd in het fotograferen van baby’s, kinderen en gezinnen. Een viervoeter in huis? Geen probleem. Ook jouw hond of kat hoort bij het gezin en mag op de foto er bij.

Liever met je baby een mooie Buitenshoot? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Neem hiervoor een kijkje op onze site: buitenshoots.nl